Hike / SABO project

0
Hike / SABO project

Disclaimer | This article may contain affiliate links, this means that at no cost to you, we may receive a small commission for qualifying purchases.

Hike / SABO project
© SABO project

SABO was invited to rethink the Paris apartment of a young fashion designer looking to maximize her space. The design consist of several partition removals and the insertion of a multi function thick wall acting as stair, office, display, closet, fabric storage, natural and artificial light source or sliding partitioning.

Hike / SABO project
© SABO project

The porous furniture allows for natural light to reach a central corridor as well as framing views between the new bedroom and the living room.The swaying steps of an alternate tread stair celebrates the surrounding hills and climbing culture of Montmartre.

Hike / SABO project
© SABO project

In the kitchen, a mini vertical garden provides fresh aromatic herbs thanks to a mix of direct sun exposure and specialized artificial lighting.

Hike / SABO project
© SABO project

A steel countertop with custom integrated drainer is welded in place to stretch over 15 foot seamlessly. In contrast is a whimsy floor composed of a 25 natural rubber strips of 14 different colors.

Project Details:
Location: Montmartre, Paris, France
Area: 72 sqm
Architects: SABO project
Architect In Charge: Alex Delaunay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here