The project handles the conversion of a 25sq-m apartment in a mountain resort near Madrid.

The apartment is cleared completely except for a small bathroom, then inserting into the empty space two wooden boxes for living and sleeping.

Studio in a mountain resort / Bernardini Architects

The living box modifies its geometry to frame the mountain landscape through the long window; the sleeping box houses a double bed and a single one above it, and can be closed like a sleeping tent when the apartment is still cold.

Studio in a mountain resort / Bernardini Architects

A black linoleum floor outlines the presence of the boxes in the empty space, and a foldable table against the sleeping box defines the dining space between them.

A long curtain hides a band dedicated to kitchen and storage.

Project Details:

Location: Madrid, Spain
Type: Residential
Total Area: 25m2
Architects: Bernardini Architects – www.beriotbernardini.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here