Telegraph Hill / Feldman Architecture

0
Telegraph Hill / Feldman Architecture

Disclaimer | This article may contain affiliate links, this means that at no cost to you, we may receive a small commission for qualifying purchases.

Telegraph Hill / Feldman Architecture
© Joe Fletcher

While the original site offered potential for stunning views of the Golden Gate Bridge, Coit Tower, and downtown San Francisco, the house suffered from unusually narrow and dark interior spaces.

Telegraph Hill / Feldman Architecture
© Joe Fletcher

Using the sweeping vistas as a guiding vision, the remodel transformed the top floor into one great room, bound by windows on three sides, and pulled the top floor envelope back from the lower façade to allow for a deck and planters.

Telegraph Hill / Feldman Architecture
© Joe Fletcher

The main deck provides an outdoor living space with fireplace, windscreen, custom planners, and an operable awning, and a smaller deck offers space for grilling and a small garden.

Telegraph Hill / Feldman Architecture
© Joe Fletcher
Telegraph Hill / Feldman Architecture
© Joe Fletcher

The glass, wood, and steel stair spilling light down from the top floor and the soft gray and white palette allow the home to bask in natural light.

Project Details:

Location: San Francisco, CA, USA
Area: 3636 sqf Total, 328 sqf addition
Architects: Feldman Architecture
Photographs: Joe Fletcher

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here