Milieustraat – Recycling centre / Groosman

0
Milieustraat - Recycling centre / Groosman
© Theo Peekstok
Milieustraat - Recycling centre / Groosman
© Theo Peekstok

Project Details:
Location: Dordrecht, The Netherlands
Project area: 3.000 m2 storage, 750 m2 office, 1450 m2 stabling
Architects: Groosman
Photographs: Theo Peekstok

Through various sustainable interventions we have transformed the new recycling centre into an efficient, forward-looking ensemble. The structure of the existing halls and the paving material have been completely reused.

Milieustraat - Recycling centre / Groosman
© Theo Peekstok

Through IFD (Industrial, Flexible and Detachable) construction, the buildings will be reusable in the future.

Milieustraat - Recycling centre / Groosman
© Theo Peekstok

The reporting station is surrounded by large black industrial buildings, and with its bright red facade, is the calling card of the recycling centre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here