Troll Wall Visitor Center / Reiulf Ramstad Arkitekter

0
Troll Wall Visitor Center / Reiulf Ramstad Arkitekter
© Dag Terje Alnes
Troll Wall Visitor Center / Reiulf Ramstad Arkitekter
© Dag Terje Alnes

It’s a new cursor at the foot of the Troll Wall. The architecture of the new visitor center next to the E139 highway results from the site’s close relation to the impressive mountain wall, one of Norway’s many nature attractions.

Troll Wall Visitor Center / Reiulf Ramstad Arkitekter
© RRA
Troll Wall Visitor Center / Reiulf Ramstad Arkitekter
© RRA

The building has a simple yet flexible plan, with a characteristic roof that derives its character from the majestic surrounding landscape. These simple ways of design lend the building its character and identity, which makes the service center an eye-catcher and an architectural attraction in the region.

Project Details:
Location: Trollveggen, Møre og Romsdal, Norway
Type: CulturalPublic
Program: Visitor center, including a new restaurant and a service building
Size: 700 m2
Architects: Reiulf Ramstad Arkitekter
Photos: Dag Terje Alnes, Reiulf Ramstad Arkitekter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here