Otsu House / ALTS Design Office

0
Otsu House / ALTS Design Office

Disclaimer | This article may contain affiliate links, this means that at no cost to you, we may receive a small commission for qualifying purchases.

Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada

From the architect: This house was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing.

Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada
Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada

While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light.

Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada
Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada

With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed to be airy and rhythmical. The light spilling through a large curved window will encompass the room in a comfy manner.

Otsu House / ALTS Design Office
© Yuta Yamada

You can enjoy the light and shadows made by sunrise and sunset. This “comfy house will lead you to an unusual world.

Project Details:

Location: Otsu, Shiga, Japan
Area: 105.57 sqm
Architects: ALTS Design Officewww.alts-design.com
Photographs: Yuta Yamada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here